Kasvihuonerakennus J & P Kurki Oy

Kasvihuoneiden rakennus-, huolto- ja korjauspalvelut ympäri Suomen

Kasvihuonerakennus J & P Kurki Oy rakentaa kasvihuoneita eri materiaaleista perustuksista lähtien. Toteutamme myös lämpökeskuksia, lämpökanaaleja sekä teollisuushalleja asiakkaidemme tarpeisiin koko Suomen alueella. 

Uusien kasvihuoneiden lisäksi teemme niiden korjaus- ja huoltopalveluja. Tarjoamme asiakkaillemme myös takuupalvelun - korjaamme veloituksetta mahdolliset asennusvirheet.
Tutustu palveluihimme Kasvihuonerakentaminen-sivulla.

Toimintamme perustuu kestävään ja laadusta tinkimättömään rakentamiseen sekä asiakaslähtöisyyteen. Kuuntelemme tarkkaan asiakkaidemme toiveita ja teemme muutoksia tarvittaessa myös kasvihuoneiden rakentamisvaiheessa. Kymmenien vuosien saatossa hankittu ammattitaitomme, palvelujemme joustavuus sekä aikataulujen noudattaminen takaavat palvelujemme korkean tason.

Vuosikymmeniä kasvihuonerakentamista

Yrittäjä Pekka Kurki aloitti kasvihuoneiden rakentamisen jo 1970-luvulla. Vuonna 1992 Jari Kurki liittyi mukaan toimintaan ja yritys sai nimekseen Kasvihuonerakennus J & P Kurki ja vuonna 2003 toimintaan liittyi myös Tomi Kurki. Yrityksemme kuuluu Suomen Vahvimmat -joukkoon ja olemmekin saaneet korkeimman AAA-luottoluokituksen vuosittain vuodesta 2001 lähtien.

Ota yhteyttä

Yhteistyökumppaneitamme

maikaar

Steelmark